Вбивство Ноздровської: у Россошанського міг бути спільник

 СЕГОДНЯ

У Юрія Россошанського, підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської, міг бути спільник, який допоміг йому сховати тіло, заявив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Можливо, у нього був спільник, який допомагав йому ховати труп пізніше. Слідство це встановлює і встановить", – сказав Геращенко журналістам у вівторок в Києві.

За його словами, у слідства є версія, що хтось міг допомагати Россошанському ховати тіло Ноздровської. "Але вбивство Ноздровської скоїв саме він шляхом нанесення ножових поранень, і він це визнає", – підкреслив нардеп.

Як повідомлялося, юрист Ноздровська, яка проживала в селі Демидів Вишгородського району Київської області, була знайдена мертвою в річці 1 січня 2018 року.

8 січня стало відомо про затримання підозрюваного в цьому злочині. Ним є Россошанський, батько Дмитра Россошанського, засудженого в травні 2017 року на 7 років за смертельну ДТП, в якій у вересні 2015 року загинула сестра Ноздровської Світлана Сапатінська.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення