Вбивство поліцейського у Чернігові: з'явилася хронологія смертельної бійки між підлітками та правоохоронцями (відео)

Журналісти опублікували відео, по якому можна встановити хронологію смертельного з'ясування стосунків у Чернігові між підлітками та поліцейськими, в результаті чого помер правоохоронець.

Як повідомляє "Суспільне", на кадрах видно, що 1 жовтня о 23:22 чоловік, схожий на загиблого поліцейського Артура Єрохіна, штовхає хлопця в жовтій куртці. Молодик падає на дівчину.

О 23:31 чоловік схожий на іншого поліцейського - Савона заходить у супермаркет, слідом за ним заходять четверо хлопців. Далі чоловіка, ймовірно, вже без свідомості, молодики тягнуть до кас, там намагаються підняти. Біля них проходить охоронець супермаркету, який спілкується с підлітками, але нічого не робить і просто йде далі.

Речник мережі супермаркетів "АТБ" Сергій Демченко заявив, що охоронці діяли у межах інструкції та викликали поліцію, але поліцейські приїхали тоді, коли учасники конфлікту залишили приміщення супермаркету.

Згодом, за словами батька одного з підозрюваних у вбивстві правоохоронця, молодики самі викликали патрульних. Правоохоронці знову приїхали і навіть застосували газовий балончик, через те, що один з поліцейських у штатському нібито на них напав. І також пішли далі.

Начальник Патрульної поліції області Андрій Думич підтвердив, що "екіпажі викликали і вони приїжджали на місце", але стосовно бездіяльності поліції він наразі прокоментувати ситуацію не може.

О 23:54 Артур Єрохін лежить скривавлений та не чинить опір.

Більш детально з моторошною хронологією смертельного з'ясування стосунків можна ознайомитись за допомогою відео нижче.

Нагадаємо, що у Чернігові під час бійки між підлітками та поліцейськими у відпустці, один з правоохоронців отримав 20 ударів в голову, після яких, на жаль, загинув. Інцидент стався вночі 2 жовтня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення