Вбивство Шеремета: Попередження всім, хто прагне змін

 Новое Время

Пошук і покарання вбивць журналіста Павла Шеремета - робота для тих, хто не хоче жити в країні рабів Про це написав головний редактор "Нового Времени" Віталій Сич

"Останній раз Павла Шеремета я бачив два тижні тому, 7 липня, на вулиці Мечникова. Він припаркувався на своїй Субару біля магазину біля мене, ми вийшли, привіталися, він підколов мене з якогось приводу, я - його.

Ми з ним давно знайшли контакт, завжди жартували при зустрічі. Яскравий гучний і веселий чоловік, який захоплюється професіонал. Я з задоволенням ходив до нього на ефіри - як на радіо, так і на ТБ. Це завжди було весело й розумно. Він добре тримав аудиторію, був доброзичливий, але при цьому ставив гострі і не самі приємні питання. Коли в студії у прямому ефірі дзвонив неадекватний слухач з питанням гостю - як часто відбувається на радіо - він прикривав рукою мікрофон, підморгував мені і вкручував міцне слівце про абонента.

Показова страта Шеремета в центрі Києва - найстрашніше політичне вбивство журналіста з часів загибелі Георгія Гонгадзе в 2000 році. Тоді президентом був червоний директор, Леонід Кучма, оточений олігархами з темним минулим, про верховенство права і свободи слова лише мріяли. Шокує, що якісь сволоти зважилися на таке вбивство зараз, у 2016 році",- написав головний редактор Нового Времени.

За словами Віталія, не дуже віриться в російський слід, думається, що це впливові люди в Україні, на чиї інтереси зазіхнула Українська Правда. Це спроба повернути самоцензуру журналістів і зробити попередження всім, хто наважується розслідувати неприкрите гігантські крадіжки і фінансові махінації - все те, що не дає Україні вирватися з феодального ладу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення