Вбивство Шеремета: вокалісти гуртів "Бумбокс" та "Гайдамаки" підтримали Антоненка (відео)

Відомі українські музиканти підтримали засновника гурту Riffmaster Андрія Антоненка, якого підозрюють в організації вбивства журналіста Павла Шеремета.

Підтримав Антоненка лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк. Музикант заявив, що він не причетний до вбивства журналіста Павла Шеремета.

"Я вірю тобі, і ми недопустимо щоб невинна людина і ті, хто проходить по цій справі, опинилися за гратами",- наголосив Хливнюк.

Автор текстів і вокаліст рокгурту "Гайдамаки" Олександр Ярмола також опублікував відео зі словами підтримки в групі FreeRiff у Facebook.

Він заявив, що знає Антоненка особисто, а знайомі вони з часів його роботи в рокгрупі "Едем".

"Я можу сказати, що я на 100% впевнений, що Андрій не може бути причетний до цієї справи. Це не той чоловік, який може спланувати такий злочин", — заявив Ярмола.

Відео зі словами підтримки Антоненка записав також фронтмен групи "Вагоновожатые" Антон Слєпаков.

"Я не вірю, і ми про це говорили на концерті. Усі, кого затримали, були затримані за дивних обставин. І ми вимагаємо прозорого розслідування. Ми не хочемо, щоб наше середовище музикантів здавало своїх. Хто наступний?" - заявив Слєпаков.

Крім того, 22 грудня, на Майдані Незалежності о 12:00 стартує Музичний Марафон на підтримку несправедливо ув`язнених Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугарь.

Нагадаємо, слідство вважає ветерана АТО Андрія Антоненка організатором вбивства журналіста Павла Шеремета. 14 грудня його заарештували на 2 місяці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення