Вбивство сімейної пари на Одещині: правоохоронці знайшли вбивцю (відео)

В Одеській області поліцейські затримали підозрюваного в подвійному вбивстві подружжя підприємців. Чоловік убив сімейну пару з пістолета, щоб не повертати борг. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Наприкінці травня поточного року мешканцем Білгород-Дністровського району Одеської області на сусідньому подвір’ї приватного будинку виявлено мертвими 47-річного чоловіка та його 37-річну співмешканку.

На тілах загиблих були наявні чисельні колото-різані та вогнепальні поранення різної локації. Крім того, зловмисником було ампутовано палець на руці жінки. За результатами довготривалого проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівниками УКР ГУНП в Одеській області встановлено підозрілу особу, яка мала конфліктні відносини із потерпілим через борги.

В жовтні, на підставі ухвал суду, за місцем мешкання та домоволодіння 51-річного чоловіка проведено обшуки, вилучено ряд речових доказів, в тому числі пістолет, який рахується викраденим з Донецької області в 2014 році. У подальшому було підтверджено, що саме з цього пістолету вбито подружжя.

Зловмисника затримано, Феміда, враховуючи сукупність доказів, обрала підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення