Вбивство сина екс-депутата: батько звинуватив правоохоронців у некомпетентності (відео)

Екс-депутат ВР Олександр Ржавський, який напередодні втратив сина, звернувся до Президента України на своїй сторінці у Фейсбук з проханням допомогти встановити істину.

"Пан президент! У мене вбили сина, залишивши сиротами шістьох його дітей!

Вбивство було схоже на страшні тортури. Йому різали руки і артерії на шиї. Поліція не діє, а перші дні є найважливішими. Поліція не проводить ніяких експертиз і навіть до цих пір (!) не включила телефон мого сина, в якому відображені останні години його життя. Поліція не знімає інформацію з камер відеоспостереження, розташованих на його шляху, а інформація зберігається всього кілька днів, і багато вже втрачено. Ми самі їздимо і просимо ці матеріали, дізнаючись, що ніхто з правоохоронців нікого не опитував.

Сім'ю практично не опитували, поки я сам не прийшов до слідчого в суботу. Але мої свідчення і свідчення дружини ніяк не змінили ситуацію. Медична експертиза проведена без урахування того факту, що мій син - лівша, страждав гемофобіей, без урахування знаряддя злочину. Це «дослідження» чи є абсолютно некомпетентніим, чи має ознаки фальсифікації.

Потрібна термінова повторна колегіальна медична експертиза! З кожною хвилиною організм сина руйнується. І якщо сьогодні не провести незалежне дослідження, буде вже запізно.

Таке ставлення поліції говорить або про повний професійний крах правоохоронних органів, або про замовний характер розслідування цієї справи стосовно саме мого сина.

Моя сім'я перебуває у смертельній небезпеці, а вбивця перебуває на волі і заохочується бездіяльністю державних органів безпеки.

Найнижчий рівень компетентності цих працівників правоохоронної системи становить загрозу національній безпеці України як держави.

Петро Олексійович, ми з Вами були колегами по Парламенту і разом пишалися, що у нас багатодітні сім'ї. У вас теж є діти, і Ви знаєте, що сенс нашого життя закладений в них. Прошу допомогти мені і моїй родині встановити істину!.."-йдеться у повідомленні

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення