Вбивство студенток: до Харкова з Туреччини прибули батьки дівчат

 СЕГОДНЯ

Батьки вбитих турецьких студенток прибули до Харкова поспілкуватися з поліцією і забрати тіла дочок.

Як розповів консул, батьки 22-річної Йилдиз, коли дізналися про її смерть, потрапили обоє в лікарню з інфарктом. У них ще є молодший син. А загибла 20-річна Зейна була єдиною дитиною в сім'ї.

Двох студенток у найманій ними квартирі зарізав колишній хлопець Йилдиз. За даними слідства, трагедія сталася за кілька годин до Нового року.

Як розповів консул, колишній хлопець переслідував Йилдиз, коли вона жила в Туреччині, і поїхав за нею в Україну, де також не давав спокою. Підозрюваного затримали в Стамбулі через п'ять днів після вбивства.

"Кримінальна справа, коли закінчиться? Упродовж декількох тижнів, може місяць. Швидше за все, що цю кримінальну справу направлять до Туреччини, і Туреччина далі вже буде приймати остаточне розслідування і запобіжний захід. І суд буде, звичайно, в Туреччині. Я думаю – затягувати з цим довго не будуть. Злочин практично розкрито ", – говорить почесний консул Туреччини в Харкові.

Раніше поліція Харкова оголосила про підозру у скоєнні подвійного вбивства іноземних студенток 20-річному громадянину Туреччини і оголосила чоловіка в міжнародний розшук.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення