Вбивство валютника на Черкащині: з'явилися подробиці та відео

Черкаські правоохоронці розкрили вбивство ще одного тальнівського “валютника” зниклого три року тому. 60-річний затриманий зізнався у вбивстві другоъ людини у Тальному. Про це повідомляє місцева поліція.

52-річний чоловік, майже три роки, значився у розшуку як зниклий безвісти. За обома фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Мешканця Тального, який під час конфлікту через гроші вбив знайомого, вихідними викрили та затримали оперативники Черкащини, слідчі Головного управління Національної поліції в Черкаській області та поліцейські Звенигородського районного відділу поліції. Чоловік, затриманий за підозрою у вбивстві тальнівського “валютника” може бути причетним до ще одного вбивства, скоєного восени 2018 року.

У кінці вересня 2018 року до поліції Тальнівщини звернулася місцева жителька із повідомленням про те, що її чоловік поїхав автомобілем Volkswagen Passat B8 у невідомому напрямку та додому не повернувся. Транспортний засіб, що був припаркований і замкнений, виявили на вулиці Майданецькій. Власник зник безвісти.

Працівники поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та почали перевіряти коло зав’язків потерпілого. Висували версію вбивства й через його діяльність. Зниклий тальнівчанин також займався обміном валюти. Односельці, яких опитували поліцейські, припускали, що він міг виїхати закордон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення