Вбивство завуча школи у Тернополі: підозрюваного знайшли мертвим

У Тернополі, 22 вересня, у власній квартирі знайшли мертвою заступника директора школи №11 Анжелу Макаренко. У 53-річної жінки була розбита голова і порізана шия. У вбивстві підозрюють її знайомого банкіра, якого згодом знайшли мертвим.

Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на "Обозреватель".

Спікер поліції Тернопільській області Сергій Крета повідомив, що так як з дому жінки нічого не пропало, і гроші і золоті прикраси на місці, версія пограбування відпала.

"Швидше за все вбивство сталося на побутовому ґрунті, про це говорив і характер завданих травм. Поліція перевірила камери спостереження, опитала в тому числі і співробітників школи. З'ясувалося, що до завуча в той день приходив чоловік", - говорить він.

Поліція встановила особу людини, що приходив до жінки. Ним виявився співробітник одного з тернопільських банків. Через якийсь час було виявлено його тіло - чоловік повісився в шахті ліфта багатоповерхового будинку неподалік від свого місця проживання.

"За попередньою версією, конфлікт стався через гроші. Хто кому був винен, ми поки не знаємо, тому що чоловік теж не був бідною людиною", - зазначив Крета.

За словами колег і знайомих, Анжела Макаренко була товариською і відкритою людиною, любила мистецтво, театр, оперу, живу музику. У неї не було ні сім'ї, ні дітей, а після недавньої смерті матері, вона залишилася зовсім одна. Похорон вчительки відбудуться 25 вересня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення