Вбивство журналіста в Словаччині: у слідства з'явився свідок

 СЕГОДНЯ

Влада Словаччини визначила можливого свідка у справі вбивства словацького журналіста Яна Куцяка, яке в лютому минулого року призвело до масових протестів, які змусили уряд піти у відставку.

На прес-конференції в понеділок прокурор, який здійснює нагляд у справі, заявив, що ця людина "могла бути присутньою на місці злочину або неподалік від місця злочину в той час, коли було скоєно вбивство, і може мати інформацію про злочин"

Вперше за півроку після вбивства в розслідуванні відбулися зрушення.

Прокурор, який відмовився назвати своє ім'я, сказав, що влада також скоротила кількість можливих мотивів вбивства до двох. Він також відмовився відповідати на запитання про те, є ця особа підозрюваною чи просто свідком.

Ймовірний свідок – білий чоловік з бородою і темним волоссям у віці близько 30 років.

Прокурор відзвітував перед журналістами після того, як понад 300 словацьких журналістів і видавців минулого місяця розкритикували поліцію за відсутність прогресу в розслідуванні вбивства Куцяка і корупції, про яку писав убитий журналіст.

Нагадаємо, 26 лютого в Словаччині застрелили журналіста розслідувача Яна Куцяка і його дівчину. Найбільш вірогідним мотивом вбивці правоохоронці вважають професійну діяльність журналіста.

Також десятки тисяч словаків вийшли протестувати через вбивство журналіста-розслідувача Яна Куцяка і його нареченої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення