Вчені передбачили швидку легалізацію полювання на людей

 Daily Mail

На думку вчених-футурологів, до 2100 року полювання на людей стане популярним захопленням серед багатих жителів Землі. Стаття з таким прогнозом була представлена в журналі Futures, а коротко про дослідження повідомляє The Daily Mail.

Деніель Райт (Daniel Wright) з Університету Центрального Ланкаширу і його колеги припускають, що полювання на людей стане популярним видом спорту протягом століття, а до 2200 року вже буде транслюватися по телебаченню — як у фільмі "Голодні ігри".

Передумовами до такого розвитку подій вчені вважають зростаючу популярність "темного туризму" — екскурсій в концтабори, численні музеї тортур та інших подібних розваг. В результаті захоплення суспільства темами вбивств і жорстокості під впливом сучасного кіно і мас-медіа люди почнуть сприймати смерть як яскраве видовище.

Однак для переходу від "популяризації" вбивства до реальної полюванні на людей потрібно ще і зростання глобальної нерівності між багатими і бідними. Дефіцит чистої води, зникнення харчових ресурсів, перенаселеність призведуть до того, що ліквідація надлишків населення стане нормою. Звідси недалеко і до перетворення таких "демографічних заходів" у видовище, зазначає Райт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення