Вчені порадили займатися сексом при включеному кондиціонері

 Bloomberg

Американські дослідники з'ясували, що кондиціонер є афродизіаком і сприяє тому, що люди займаються сексом всупереч жаркій погоді. До такого висновку вчені прийшли, вивчаючи демографічні показники США за 80 років і зіставляючи їх із зафіксованою в ці роки температурою, повідомляє агентство Bloomberg.

Дослідники спрогнозували, що підвищення температури на Землі призведе до зниження народжуваності, оскільки люди стануть рідше займатися сексом.

Вчені встановили, що якщо середня денна температура перевищує 26 градусів за Цельсієм, то народжуваність в наступні за спекою десять місяців знижується. Більше того, потенційні батьки, як правило, не вагітніє дітей протягом року після спеки. Учені розрахували, що кожен жаркий день знижує народжуваність через дев'ять місяців на 0,4 відсотка, що дорівнює 1165 дітям.

Стверджується, що США та іншим країнам світу доведеться пристосовуватися до того, що показники народжуваності не відновлюються після ослаблення спеки. Як приклад вони наводять Китай, влада якого відмовилися від політики «Одна сім'я - одна дитина».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення