Вчені шокували виглядом офісних працівників через 20 років: фото

 Апостроф

Всього через 20 років у звичайного офісного працівника з'явиться горбата спина, випираючий живіт і хворобливі очі.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного британськими вченими, які створили ляльку в натуральну величину, яка показує всі майбутні болячки офісних працівників

Лялька Емма має цілий букет медичних проблем: варикозні вени, шлунок, який виступає, горб на спині, червоні і хворобливі очі та інше.

Вільям Хайям, який проводив дослідження, вважає, що якщо не буде вжито необхідних заходів, то через 20 років всі офісні працівники будуть виглядати як Емма.

За його словами, ритм життя офісних працівників потрібно істотно змінити: додати більше руху, стежити за поставою при сидінні, регулярно ходити в перервах між роботою.

Цікаво, що проблеми зі здоров'ям серйозно вдарять і по бізнесу. Дослідження вже зараз показують, що понад 90% офісних працівників у Великобританії, які страждають від проблем зі здоров'ям у зв'язку з їх роботою, працюють гірше.

Приблизно 50% всіх британських працівників, опитаних в рамках дослідження, сказали, що через роботу у них з'явилися проблеми із зором, а у 49% були проблеми зі спиною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення