Вдалось розшукати родину розстріляного впритул українського військового

Вдалось розшукати родину українського військового, якого російські окупанти розстріляли впритул після слів "Слава Україні!". Але потрібен час для підтвердження. Про це повідомила журналістка Софія Кочмар-Тимошенко.

"Шість членів родини впевнені, що це їх брат і син. Я вже була в дорозі до них, але сестра каже: "Мамі дуже погано, просимо тиші". Я поважаю їх право. І теж усіляко сприяю пресофіцерам і командирам знайти його. Бо, як на мене, от саме зараз це право спецслужб і ЗСУ з‘ясувати правду і сказати те, що можна. Наступне випробування - це знайти локацію і тіло", - розповіла Кочмар-Тимошенко.

Наголосимо, що офіційних підтверджень від Генштабу наразі немає, але у соцмережах масово повідомляють, що загиблим Героєм був зниклий безвісти у лютому 40-річний Тимофій Шадура.

"За попередніми даними, загиблим є військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади Тимофій Миколайович Шадура. Тимофій Шадура вважається зниклим безвісти з 3 лютого 2023 року після бойових дій в районі міста Бахмут", - повідомляє 30-та окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення