Вдарили ножем 6 разів: на Дніпропетровщині знайшли мертвою зниклу дитину (фото)

 СЕГОДНЯ

У четвер, 5 липня, в Нікополі на Дніпропетровщині виявили бездиханне тіло 13-річної Єлизавети Корешнікової, яка зникла в середу. Про це повідомили в місцевій поліції.

Як з'ясувалося, близько полудня 4 липня дев'ятикласниця пішла з дому до своєї подруги в дитячий табір "Великий Луг", але в належний час додому не повернулася. Вчора дівчинку шукали 220 поліцейських, курсанти, кінологи і волонтери. Щоб відшукати підлітка, до пошуку залучили авіацію й обстежили територію на гелікоптері.

"За попередніми даними, смерть школярки наступила внаслідок ножових поранень. Факт зґвалтування не встановлено", – розповіли в центрі комунікації Нацполіції в Дніпропетровській області.

Подібна ситуація вже траплялася, в місті в Нікополі затримали 21-річного хлопця, якого підозрюють у звірячій розправі над школяркою. 16 грудня він прийшов до дому 17-річної дівчини, яка в той момент була одна, і, переступивши поріг, вдарив її пляшкою по голові. Коли потерпіла знепритомніла, він ножем завдав удар в шию, від чого вона померла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення