Вдарив кухонним ножем: у столиці затримали чоловіка за замах на вбивство (фото)

На столичному Печерську поліцейські затримали чоловіка за замах на вбивство знайомого. Про це повідомляє поліція Києва.

Під час застілля між двома чоловіками виник словесний конфлікт, у ході якого зловмисник вдарив кухонним ножем товариша. Потерпілого госпіталізовано до лікарні, а нападнику за скоєне загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка у одному із помешкань на вулиці Інститутській, що у Печерському районі. На місце події оперативно прибув екіпаж полку поліції особливого призначення № 2 та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Прибувши за вказаною адресою спецпризначенці виявили 31 – річного потерпілого з пораненням шиї, надали йому першу домедичну допомогу та викликали лікарів. Як з’ясували поліцейські, напередодні між двома сусідами під час застілля виник словесний конфлікт. У ході сварки зловмисник схопив кухонний ніж та наніс удар в шию опоненту. Наразі потерпілий перебуває під наглядом лікарів.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Вінницької області, 1989 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. З місця події поліцейські вилучили речовий доказ – ніж та направили його на відповідну експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення