Вдарив ножем у груди: у Харкові чоловік зарізав свого знайомого (фото)

У Московському районі Харкова чоловік зарізав свого знайомого. Правопорушник вбив одного з гостей під час розпиття алкоголю за місцем мешкання товариша. Поліція оперативно затримала зловмисника. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"13 червня о 20:00 до чергової частини Харківського районного управління поліції №2 надійшло повідомлення, що в одній з квартир багатоповерхівки по вулиці Гвардійців Широнінців сталося вбивство. Поліцейські встановили, що 40-річний чоловік вживав спиртні напої в компанії друзів. Під час раптово виниклого конфлікту один з гостей схопив кухонний ніж та вдарив потерпілого у грудну клітину. У результаті чоловік помер до приїзду швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

58-річний раніше судимий зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ вилучений.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання йому запобіжного заходу.

Слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення