Вдарив сокирою по голові: на Одещині нелюд вбив 83-річного дідуся (фото)

Події відбувалися 7 серпня 2021. Зловмисник був знайомим з майбутнім потерпілим і знав, що у 83-річного дідуся є певні збереження. Негідник проник на територію домоволодіння жертви та заховався у сараї, де планував перечекати доки господар покине домівку. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Однак, один необережний рух зловмисника спричинив шум, на який швидко зреагували собаки та господар будинку. Коли останній зайшов до сараю - між ним та негідником розпочалася сутичка. 35-річний зловмисник душив дідуся - а після, не залишивши шансів на виживання, завдав декілька ударів сокирою по голові.

Після скоєння вбивства фігурант все ж таки реалізував свої корисливі наміри і заволодів заощадженнями старенького у розмірі 11 000 гривень.

Задля викриття та затримання душегуба працівники управління карного розшуку та відділу поліції №1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області провели ряд оперативно-розшукових заходів та слідчих дій. Працювали беззупинно, поступово розплутуючи «клубок» подій.

Раніше неодноразово судимого фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України. Оперативники також встановили, що поганець причетний до ще одного вбивства жителя Вінничини, який на цей час вважався безвісти зниклим.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення