Вдарив жінку прикладом: майора поліції підозрюють у перевищенні повноважень

Оперуповноваженому Торецького відділення поліції Донецької області повідомили про підозру у перевищенні службових повноважень через те, що він вдарив прикладом автомата жінку. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Майор поліції підозрюється у перевищенні службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством та болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, за відсутності ознак катування (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України)", – йдеться в повідомленні.

За даними досудового розслідування, інцидент стався ввечері 28 лютого, коли поліцейський у складі слідчо-оперативної групи прибув на виклик за повідомленням про бійку в одному з приватних будинків Торецьку.

"За вказаною адресою до поліцейських вийшли двоє чоловіків та жінка, яка намагалась з'ясувати мету приїзду правоохоронців. У відповідь оперуповноважений металевим прикладом свого автомата вдарив жінку в обличчя, від чого вона впала на землю. Внаслідок цього потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження", – повідомили в ДБР.

У разі доведення вини правоохоронцю загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення