ВДВ РФ підняли по тривозі задля "практичного бомбометання"

 Interfax

Ульяновське, Тульське і Іванівське з'єднання Повітряно-десантних сил РФ разом з підмосковною частиною були підняті в ході раптової перевірки бойової готовності, передає у вівторок, 22 березня, «Інтерфакс».

«Всього до раптової перевірки залучається близько 30 тисяч чоловік особового складу, понад 3800 одиниць озброєння і військової техніки більш ста літальних апаратів», — говориться в повідомленні Міноборони РФ.

З'єднання і дислоковані частини ВДВ також були приведені в стан вищої ступені готовності. В ході перевірочних заходів будуть оцінені можливості командування ВДВ по управлінню міжвидової угрупованням військ при виконанні поставлених завдань.

У повідомленні Міноборони РФ також йдеться, що літаки оперативно-тактичної авіації виконають завдання з авіаційної підтримки військ з "практичним бомбометанням на полігоні "Тоцкое".

Військово-транспортна авіація разом з армійською авіацією відпрацює завдання висадки оперативного і тактичного повітряного десантів на полігонах «Тоцкое», «Пісочне», «Сельци» і аеродромі Клоково.

Раніше 22 березня повідомлялося, що комісія Ракетних військ стратегічного призначення проходить раптову перевірку стану і забезпечення безпеки ядерної зброї Бологоевской ракетної дивізії в Тверській області, де знаходяться комплекси «Тополь».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення