Ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній став дідусем (фото)

 СЕГОДНЯ

У родині відомого журналіста, продюсера і письменника Костянтина Стогнія – поповнення. Старша дочка ведучого програми "Надзвичайні новини" на ICTV народила дівчинку. За словами Костянтина, мама і маля почувають себе добре і вже приїжджали до нього в гості.

"Я потримав на руках, подивився – підборіддя моє. Мене це влаштувало, – говорить Стогній. – Коли народилася онука, я був у відрядженні, побачив її тільки через тиждень. Поки не брав її на руки, розмірковував філософськи – ну, онука народилася, добре, продовження роду. Все-таки у мене є діти, я виконав свою місію на землі. А коли взяв її в руки, і вона закричала, всі ці всесвітні місії відразу відпали на другий план. Я почав думати про те, як дитину оберігати, захищати. Тепер зовсім по-іншому все сприймається".

Дівчинку назвали Катею. До речі, так звуть і молодшу дочку Стогнія. "Коли моя Катя дізналася, що стала тіткою, сказала:" Слухай, таке популярне ім'я. Я думала, що буду одна, а тепер у мене і двоюрідна сестричка Катя, і племінниця. Тату, а ти можеш попросити всіх родичів, щоб вони більше не називали Катями? Нехай вже ми втрьох залишимося", – говорить 49-річний ведучий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення