Велика пожежа під Києвом налякала жителів столиці (відео)

 СЕГОДНЯ

Минулої ночі під Києвом сталася велика пожежа на лузі, недалеко від селища Демидів. Полум'я охопило площу у чотири гектари. У мережі користувачі опублікували відео, на якому видно, що вогонь швидко розгорається від сильного вітру, а в небо піднімаються клуби диму. За версією очевидців, дим понесло у бік Києва, і це стало активно обговорюватися у соціальних мережах.

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області підтвердили, що їм надійшло повідомлення про пожежу, яка сталася недалеко від Київського моря і селища Демидів.

"Повідомлення про пожежу надійшло на пульт пожежних о 00:42. Загоряння було ліквідовано о 1:30. На місце виїжджала пожежна машина і троє рятувальників. Полум'я довелося гасити підручними засобами, оскільки ця місцевість заросла кущами і туди важко під'їхати технікою. Причина спалаху поки не встановлена", – розповіли у ДСНС Київської області.

Там уточнюють, що загоряння сталося за 25 кілометрів від столиці, тому дим від пожежі навряд чи дійшов до Києва, хоча пожежа тривала понад годину.

Зазначимо, що останнім часом кількість пожеж суттєво збільшується. Основними причинами виникнення загорянь рятувальники називають недбалість громадян і нехтування елементарними правилами пожежної безпеки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення