Великі втрати і дезертирство: Стрєлков розбурхав мережу правдою про "ДНР"

Бойовики так званої ДНР, що дислокуються в районі Авдіївки, почали масово тікати.

Про це заявив російський диверсант, колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його профіль "ВКонтакте".

"11-й полк — відбувається масовий вихід "п’ятнадцятитисячників" за девізом громадянина Шарікова — "я військовий квиток отримаю, але воювати не піду". Привіт головожопам!", — написав Стрєлков.

Відзначимо, що "п’ятнадцятитисячниками" зазвичай називають жителів Донбасу, які втратили роботу і найнялися в єдине місце, де окупанти стабільно платять зарплату — в "армію" ДНР, плата в якій становить 15 тис руб/місяць. У той же час, "11-й механізований полк" бойовиків є противником 72-ї механізованої бригади ЗСУ під Авдіївкою.

"Гіркін говорить про важкі втрати найманців, але цифри вони просто бояться озвучувати. Будь-яка інформація про загальні втрати російським командуванням повністю засекречена. Раніше загальні цифри втрат озвучувалися. Відмова публікувати навіть загальні цифри убитих показує, що втрати російського 1-го армійського корпусу дійсно великі", — прокоментував ситуацію у бойовиків ДНР журналіст Юрій Бутусов.

"Показово, що після триденних боїв на вузькій ділянці фронту, Гіркін вже лякає "наступом ВСУ на Донецьк, Горлівку, Дебальцеве". Слава гідним Воїнам 72-ї механізованої бригади", — резюмував він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення