''Вербувала'' молодих коханців'': стало відомо про зв'язок Пугачової зі скандальною рок-зіркою

 Обозреватель

Російські ЗМІ розповіли про зв'язок примадонни Алли Пугачової зі скандальним російським рокером, фронтменом гурту "Аліса" Костянтином Кінчевим.

За словами близької подруги Кінчева Іветти Тиркіної, Пугачова багато років тому відчувала симпатію до молодого музиканта і намагалася "завербувати" його в свій колектив. Крім цього, також звучала версія, що артистка всерйоз замислювалася про роман зі співаком

Як розповіла Тиркіна, Примадонна хотіла закрутити роман з молодим лідером гурту "Аліса" Костянтином Кінчевим, який тоді був у всіх на слуху, через різкий занепад своєї популярності. Таким чином вона планувала привернути до себе увагу.

"Аллі Борисівні дуже хотілося повторити сплеск глядацького інтересу і збільшити касові збори, як це було за часів її стосунків із Сергієм Челобановим. Вона "вербувала" талановитих коханців через свій Театр пісні. Активно кликала туди і Костю, який їй відверто подобався", – зазначила подруга музиканта.

За її словами, Кінчев відмовився увійти до складу успішного колективу. Причини відмови, а також подальші стосунки двох зірок жінка не розповіла.

"На пам'ять від Пугачової у Кості залишився автограф у паспорті і велика повага. Аллу Борисівну він і зараз вважає головною російською рок-співачкою", – пояснила Іветта.

Поки ні Примадонна, ні сам Кінчев не дали офіційних коментарів з цього приводу. Більше того, відомо, що на той момент Кінчев починав стосунки зі своєю нинішньою дружиною Олександрою, з якою живе щасливо довгі роки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення