Версія убивства Шеремета нас шокувала – Українська правда

 Fakty.ua

Редакція інтернет-видання "Українська правда", де працював убитий Павло Шеремет, шокована версією про те, що вбити журналіста могла самостійно організована злочинна група волонтерів.

Про це йдеться у заяві, яку на своїй сторінці в Facebook опублікувала головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва.

"У нас виникло декілька запитань, відповідей на які ми не почули під час брифінгу:

1. Хто може бути замовником цього вбивства? Версія про те, що такий злочин могла самостійно організувати група волонтерів задля дестабілізації ситуації, викликає багато питань.

2. Незрозумілими для нас залишаються мотиви замовників та виконавців. Мети, що була озвучена під час брифінгу – дестабілізації політичної ситуації в Україні – не було досягнуто.

3. Хто був зацікавлений у дестабілізації ситуації в країні на той час? Навіщо волонтерам, що підтримували армію у складні часи, потрібна дестабілізація ситуації всередині країни? Чи в такому випадку слідство припускає, що група волонтерів могла діяти в інтересах Росії?

Редакція “Української правди” ретельно та детально проаналізує факти, що були озвучені слідчою групою. Ми не хочемо, щоби у цій справі мали місце будь-які маніпуляції. Тому звертаємося до всіх: якщо вам відомі додаткові факти про людей, прізвища яких були сьогодні озвучені у якості підозрюваних, просимо надати їх нашій редакції. Ми зробимо усе можливе аби встановити істину",-йдеться у зверненні

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення