Ветерани Манчестер Юнайтед прихистили бездомних у своєму новому будинку

 ТАСС

Благодійну акцію провели ветерани "Манчестер Юнайтед" Райан Гіггз і Гарі Невілл. Колишні футболісти дозволили переночувати манчестерским бездомним в будівлі, яка їм належить

Легендарні гравці англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Гарі Невілл і Райан Гіггз дозволили групі місцевих бездомних перезимувати у їх нерухомості в Манчестері.

Невілл і Гіггз, як повідомляють у понеділок британські ЗМІ, нещодавно придбали за 1,5 млн фунтів стерлінгів стару Фондову біржу на Норфолк-стріт і хочуть перетворити масивну триповерхову будівлю в шикарний готель для вибраної публіки з тренажерним залом, басейном, рестораном і баром.

Проте на минулому тижні в історичній будівлі самовільно оселилася група бездомних, яких за рішенням суду поліція виселила з колишніх офісних приміщень на Шарлотт-стріт. Позбавлені даху над головою побоювалися, що їх виженуть і з нового притулку. Прояснити ситуацію вирішив лідер місцевої організації "Манчестерські ангели", що захищає права бездомних, Уеслі Хол. Він подзвонив Невіллу, який і запропонував бездомним зупинитися в будинку на кілька місяців, щоб пережити зимові холоди, повідомляє ТАСС.

За словами Холла, Невілл "рятує життя". "Плакав, мене просто трясло, коли поклав трубку, - сказав активіст.

"Звернення допомогло. Який класний цей хлопець - Невілл! Він сказав, що роботи не почнуться до лютого. Так що до цього часу проблем з розміщенням не буде. Це те, що необхідно Манчестеру в даний час", - додав Хол.

Після подібного запрошення нові постояльці вже встигли встановити на мармуровій підлозі намети, обладнати кухні і навіть підготувати приміщення для проведення занять з прав в галузі соціального забезпечення і креативних гуртків за інтересами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення