Вгамування агресивних молодиків у Львові закінчилось побиттям поліцейського

У Львові поліцейські приїхали на виклик вгамувати чоловіків, які влаштували бійку. Натомість один із копів сам отримав удар в обличчя. Про це повідомили у поліції Львівської області.

"17 лютого о 21.15 поліцейські одного з екіпажів отримали повідомлення про те, що на вулиці Кривоноса у Львові відбувається бійка. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили двох чоловіків, які поводились агресивно, нецензурно лаялись та не реагували на зауваження поліцейських", - йдеться у повідомленні.

Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення один із учасників конфлікту, 21-річний львів’янин, несподівано вдарив патрульного поліцейського кулаком в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Проводиться досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення