Вибивали зізнання: ​на Донеччині поліцейські жорстоко побили працівника ТЕС

На Донеччині судитимуть двох поліцейських, які “вибивали” з працівника Вуглегірської ТЕС зізнання у крадіжці. Про це повідомляє пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Зазначається, що у травні 2020 року оперуповноважений та інспектор сектору інформаційної підтримки Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області прибули для проведення слідчих дій до приміщення Вуглегірської ТЕС ПАТ „Центренерго“, розташованого у м. Світлодарську Донецької області для опитування одного з її працівників.

Пізніше поліцейські доставили громадянина до приміщення відділку, де примушували підписати заяву та визнати себе винним у крадіжці. Коли потерпілий відмовився підписувати документ, правоохоронці почали його бити, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Зазначається, що обвинувальний акт стосовно двох працівників поліції, які обвинувачуються у перевищенні службових повноважень, вчиненому групою осіб (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365 КК України), спрямовано до суду. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 8 років з позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення