Вибух автомобіля у Києві: в поліції озвучили дві версії події

Поліція оприлюднила відео з місця вибуху автомобіля в ніч на суботу у Києві, внаслідок чого загинув чоловік, а другий потрапив до лікарні, а також повідомила про дві версії події – замах на вбивство і необережне поводження із боєприпасом, передає 1NEWS, посилаючись на УНН.

Начальник ГУ НП у місті Києві Андрій Крищенко розповів, що поліція встановила осіб, які перебували в автомобілі: вони були між собою знайомі.

Постраждалого прооперували, у результаті вибуху він отримав тяжкі ушкодження, тож поки слідчі не мали змоги з ним поспілкуватися.

“Ми розглядаємо дві версії події: замах на вбивство двох осіб, а відтак хтось закинув гранату в автомобіль, та необережне поводження із боєприпасом. Зі слів свідків, до автомобіля ніхто не наближався і з нього не виходив. Усе це буде перевірятися під час слідства”, – зазначив очільник столичної поліції.

Як повідомлялось раніше, подія сталася на вулиці Михайла Драгоманова, 44-А у Дарницькому районі столиці близько 22:20 27 квітня. Попередньо, вибухнула граната.

За попередньою інформацією, внаслідок вибуху один чоловік загинув, інший – отримав тілесні ушкодження.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення