Вибух у Каїрі, є загиблі: опубліковано фото

 ТАСС

Жертвами вибуху в єгипетській столиці сьогодні стали шість осіб, ще 23 отримали поранення. Такі дані наводить телеканал "Аль-Хаят", передає ТАСС.

Раніше повідомлялося, що інцидент стався в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку в районі Гіза поблизу вулиці Харам, що веде до Великих пірамід.

За даними ЗМІ, в поліцію надійшов виклик про перебування в цьому приміщенні групи терористів, які організували там фабрику з виробництва вибухівки.

Прибула на місце група захоплення увірвалася в квартиру і виявила там кілька саморобних вибухових пристроїв. При спробі знешкодити одну з бомб прогримів потужний вибух. У числі загиблих — двоє правоохоронців, у тому числі офіцер МВС.

Постраждали кілька співробітників правопорядку, в тому числі глава кримінального управління Гізи, а також мешканці прилеглих квартир. Повідомляється, що на місці події працюють сапери і бригади швидкої допомоги, які евакуюють поранених. Вибуховою хвилею зруйновано частину фасаду будівлі. Співробітники силових структур оточили район інциденту, перекриті всі прилеглі вулиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення