Вибух у Києві: частину будинку відновити неможливо

Частина будинку на Позняках у Києві, де напередодні стався вибух, відновленню не підлягає, повідомив у понеділок, 22 червня, заступник голови МВС Антон Геращенко у Facebook.

Він нагадав, що в результаті обвалення загинули три людини, під завалами можуть перебувати ще двоє чоловіків 1967 і 1976 років народження.

"Рятувальники продовжують цілодобово, вручну, ризикуючи своїм життям, розбирати завали, для того щоб врятувати життя людей. До вечора планується повністю закінчити ці роботи", - зазначив заступник міністра.

За словами Геращенка, секцію будинку, в якій стався вибух, доведеться акуратно демонтувати без загрози для безпеки сусідніх секцій житлового будинку.

"Зараз несучий каркас тримається тільки за рахунок спеціальних тросів, що скріплюють плити, які розійшлися в різні боки. Вчора для того, щоб не допустити подальшого обвалу будинку, рятувальникам довелося провести ці троси через квартири, що безпосередньо не постраждали під час вибуху, що викликало необґрунтовано агресивну реакцію окремих мешканців, котрі втратили від горя контроль над собою", - написав він.

На засіданні держкомісії з питань надзвичайних ситуацій вирішується питання про виділення коштів на придбання житла для мешканців 40 квартир.

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києва приблизно о 10:00 21 червня стався вибух газу в дев'ятиповерхівці. В результаті було пошкоджено декілька поверхів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення