Вибух у Києві: кращі оперативники, що здані розкривати подібні злочини, "люстровані"

Працівники міліції, які були здатні розкривати гучні злочини, "люстровані" та поповнили ряди приватних охоронних структур. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав автор та ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній.

"Вчора о 22.45 в Києві на вулиці Міцкевича в Солом'янському районі - черговий теракт. Здійснювали замах, швидше за все, на народного депутата з Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

За даними джерел "НН", вибуховий пристрій спрямованої дії було закладено в припаркований поруч з автомобілем мотоцикл.

В результаті події загинули дві людини - охоронець нардепа Руслан Кушнір і співробітник правоохоронних органів Михайло Мормель.

Сам Мосійчук отримав осколкове поранення. Нардепа прооперували і перевели в реанімацію. За словами медиків, операція пройшла успішно. Він уже прийшов до тями.

Нагадаю, 8 вересня на Бессарабці так само був теракт з підривом автомобіля. В цей же день, в районі зоопарку, були розстріляні люди з автомата Калашникова",- розповів Костянтин Стогній

На думку журналіста, оперативне ядро міліції, яке здатне було розкривати подібні злочини, успішно люструвати. Кращі співробітники з угро і оперативних підрозділів спецслужб, поповнили ряди приватних охоронних структур та нелегальних воєнізованих угруповань

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення