Вибух у Луганську: серед бойовиків і населення почалася паніка

 СЕГОДНЯ

Обстріл з ручного гранатомета будівлі ДТРК в Луганську викликав серйозний резонанс як в середовищі "силовиків" т.зв. "ЛНР", так і серед місцевого населення. Про це повідомляє група експертів "Інформаційний спротив".

"У Луганську і околицях окупанти активно проводять розшукові заходи в пошуках "українських диверсантів", з перекриттям доріг мобільними блок-постами та перевіркою транспортних засобів. Серед місцевих жителів активно поширюються панічні чутки за прикладом "в Луганськ закинуто безліч українських ДРГ з гранатометами", "українські диверсанти мінують зупинки громадського транспорту", "диверсанти вбили водія і викрали автобус" і т.д", – розповіли в ІС.

Раніше про інцидент розповіли спостерігачі ОБСЄ.

"Члени патруля місії відзначили пошкодження двох радіокабелів і одного телевізійного кабелю, розташованих на надземній металевій конструкції поруч з чотирьохповерховим цегляним будинком, де знаходиться телекомпанія. Також вони бачили 10 розбитих вікон на південно-західній стороні будівлі телекомпанії. Члени патруля Місії визначили, що пошкодження свіжі і що вони утворилися внаслідок влучення снаряда, випущеного з ручного протитанкового гранатомета (РПГ-26) з південно-західного напрямку. Приблизно в 100 м на північний захід від будівлі Телекомпанії на розташованій в парку платформі спостерігачі бачили в снігу сліди вихлопу", – йдеться в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення