Вибух в центрі Ліона: поліція затримала двох підозрюваних

 СЕГОДНЯ

Французька поліція затримала ще одного підозрюваного у справі про вибух 24 травня на пішохідній вулиці в центрі Ліона. Про це в понеділок в ефірі телеканалу Бе-еф-ем повідомив мер міста Жерар Колон.

"Був затриманий ще один чоловік", - сказав він.

Колон також уточнив, що перший підозрюваний - 24-річний студент, який навчається у напрямку інформатики.

"Він був затриманий в понеділок вранці о 10:00, коли виходив з автобуса", - пояснив глава міста. В даний час молода людина поміщений під варту. Відповідно до джерел телеканалу, він був опізнаний ще в неділю, проте поліція чекала, коли чоловік вийде з дому

Під час вибуху постраждали 13 осіб, причому 11 з них госпіталізували

Напередодні вибух стався в центрі Ліона на вулиці Віктора Гюго в історичній частині міста близько 17:30 за місцевим часом. Вибуховий пристрій був начинений дрібними металевими предметами, можливо - цвяхами і болтами.

Раніше у французькому місті Ліон в булочній прогримів вибух, після якого виникла пожежа. Жертвами вибуху стали двоє людей, в тому числі одна дитина. Ще четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості. Причина вибуху поки не встановлена, поліція проводить розслідування.

Нагадаємо, пожежа також виникла в ніч на 5 лютого в восьмиповерховому будинку в 16-му окрузі Парижа. Жителі довколишніх будинків були евакуйовані. За підозрою в причетності до того, що трапилося була затримана 40-річна мешканка будинку, яка страждає від психічних захворювань.

Також повідомлялося про пожежу в відділенні "Банку Франції" у французькому місті Руан, яке в грудні підпалили учасники руху "жовтих жилетів" під час масових протестів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення