Вибухи під Запоріжжям: з’явились подробиці ракетної атаки та відповіді ЗСУ (фото)

Сьогодні близько 08:40 російські військові завдали ракетного удару по селу неподалік Запоріжжя. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється, повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Просто зараз у місті втретє за ранок оголошено повітряну тривогу.

Приблизно за годину після "прильоту" у місцевих телеграм-каналах з’явилась інформація, що в окупованому Токмаку – чергова "бавовна". Повідомляється, що високоточна зброя ЗСУ знищила штаб російських окупантів. Наразі ця інформація потребує офіційного підтвердження від Генштабу.

Зазначимо, що сьогодні з самого ранку окупанти безперервно "кошмарять" жителів Запоріжжя - тривоги лунають одна за одною. Графік повітряних тривог у місті виглядає так:

За словами Куртєва, ситуація на фронті на Запорізькому напрямку контрольована. Російські військові зосереджуються на утриманні тимчасово захоплених територій області. Минулої доби загарбники обстрілювали позиції українських військових вздовж всієї лінії зіткнення.

"Водночас путінська орда продовжує нещадно гатити по мирним людям та будинкам. Учора ворожих обстрілів знову зазнала цивільна інфраструктура Оріхівщини, Гуляйпільщини, Пологівщини, Запорізького та Василівського районів. Усього до правоохоронців за минулу добу надійшло 37 повідомлень про руйнування цивільних об’єктів", - розповів Куртєв.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення