"Вичавлює з вагітних кішок кошенят, викидає їх з вікон або розчленовує": в Одесі не можуть знайти управу на живодерку (відео)

Одеські телеграм-канали пишуть про небезпечну жінку, яка жорстоко вбиває тварин і нападає на дітей і жінок. Одесити кажуть, що неодноразово звертались до поліцейських, проте вони бездіють. Зазначається також, що на психіатричному обліку жінка не перебуває, довідка у неї відсутня.

"Просимо допомоги у громадськості! Якась Івасик В. І., яка проживає на Ільфа і Петрова, 31, становить загрозу для суспільства та наших дітей. Вищезгадана маргінальна особистість безжально вбиває тварин різними витонченими способами, від яких холоне кров у жилах. Шукає вагітних кішок і вичавлює з них кошенят. Викидає їх з вікон або викидає в пакетах в контейнер для сміття, періодично в розчленованому вигляді", - шокують зізнаннями про сусідку місцеві мешканці.

Також розповідають, що вона неодноразово кидала у дітей та матусь з дитячими візочками каміння та пляшки. При цьому чоловіків вона боїться.

"Зверталися до поліції та різні органи, але там не до цього і всі заяви просто розчиняються. Тероризує нашу вулицю вже багато років. Боїмося відпускати гуляти наших дітей самих", - розповіли люди.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення