Відірвало ноги та руку: у Києві BMW нанизався на відбійник і пролетів так 50 метрів (фото, відео)

У Києві на Великій Окружній у ніч із п'ятниці на суботу сталася ДТП зі смертельним наслідком. Автомобіль BMW із п'ятьма хлопцями у салоні вилетів з дороги у відбійник. Металева стрічка відбійника пройшла через передню частину авто зліва направо.

За попередньою інформацією, водій BMW рухався у напрямку Мінського Шосе, але на закругленні в умовах ожеледиці суттєво перевищив швидкість і не впорався з керуванням.

"Внаслідок аварії водій 1997 року народження загинув, пасажирові який сидів біля нього на передньому сидінні, відірвало ноги та руку. Його стан оцінюється як дуже тяжкий. Його та одного з пасажирів, які сиділи на задньому сидінні, госпіталізували до медичного закладу. Двоє інших, які також були на задніх сидіннях, практично не постраждали", - повідомляє телеграм-канал Kyiv Operative.

За даними телеграм-каналу dtp.kiev.ua, автомобіль, який боком врізався в торець відбійника, нанизувався на нього метрів 50. Удар був такої сили, що хлопця без ніг і руки викинуло метрів на 30 вперед.

Увага! Фото 18+

18-річний пасажир BMW Олександр, який не постраждав у цій м’ясорубці, розповів, що молоді люди їхали з Вишневого гуляти, але куди саме – не знає. Також хлопець не зміг відповісти, чи був водій п'яний. Каже, що він приїхав забирати компанію, яка вже відпочивала, і за зовнішніми ознаками був тверезим - говорив чітко і виразно. Ще один хлопець, який майже не постраждав у аварії, поїхав давати свідчення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення