Відкрили стрілянину: у Києві озброєний водій Range Rover влаштував перегони з патрульними (фото, відео)

12 лютого на Броварському проспекті поліцейські зупинили автомобіль Range Rover за порушення правил дорожнього руху. Але порушник почав тікати.

Автомобіль переслідували кілька екіпажів поліції. Зупинити його вдалося тільки в районі моста Метро. Також для зупинки машини застосовувалося табельну зброю - стріляли по колесах.

На щастя, обійшлося без постраждалих. Водія Range Rover затримали. На місці працювали екіпажі поліції і слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту встановлюються.

Також у Мережі з'явилася інформація про те, що нібито той же автомобіль Range Rover раніше "засвітився" під час крадіжки у супермаркеті під Києвом.

"02.01.2020 року власник автомобіля, перебуваючи в одному з магазинів міста Бровари, під виглядом покупця збирав по торговому залу потрібний йому товар, який складав у візок і при слушній нагоді переклав собі в рюкзак. Після цього виніс, що не сплативши. Сума збитку компанії склала 2 534,00 гривень.

Повторні спроби повторювалися в інших супермаркетах! За даним фактом співробітникам поліції подано заяву",-йдеться у повідомленні.

Спільницею чоловіка вважають жінку.

Обставини події з'ясують слідчі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення