Відкрита черепно-мозковою травма: На Київщині чоловік дивно привітав товариша

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із гаражних кооперативів на вулиці Дружківській знаходиться поранений чоловік. Про це повідомляє dtp.kiev.ua

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та лікарі. Потерпілого із відкритою черепно-мозковою травмою та численними забоями негайно госпіталізували до лікарні.

Начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев розповів, що троє друзів розпивали алкогольні напої, і між ними виникла суперечка, яка переросла у штовханину:

«Ми опитали свідка подій і встановили, що під час конфлікту він вийшов на вулицю, а коли повернувся, то побачив на підлозі 31-річного товариша з травмою голови, а інший – стояв поряд із гайковим ключем у руках».

Зловмисника затримали на місці у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 41-річний мешканець Київської області, раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом та незаконне зберігання наркотиків.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Суд вирішує питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення