''Відкрито скиглять і скаржаться'': терористи ''Л/ДНР'' впали в розпач через ООС

 Обозреватель

Терористи ''Л/ДНР'' почали публічно висловлюватися про страх перед українськими військовослужбовцями і їх боєздатністю.

Як розповів в Facebook Юрій Мисягін, окупанти "скиглять і скаржаться", розповідаючи в соцмережах, як і чим укомплектована українська армія, і як вона вміє їх "кошмарити". Волонтер також прикріпив один з постів терористів.

"Війна на Донбасі триває. Звичайні бійці стоять на передовій і як раніше стримують наступальні випади ЗСУ, але з кожним днем українська армія стає все сильніше, покращуючи свій військово-технічний стан", - сказано в пості одного з "експертів" з "Л/ДНР".

"Активне використання силами ЗСУ коштів управління вогнем створює умови, коли підрозділи Луганського і Донецького корпусу Народної міліції часто не можуть нічого протиставити противнику. Снайперські розрахунки ЗСУ мають на озброєнні великокаліберні гвинтівки Barrett, які вже стали на Донбасі притчею во язиціх. Маючи потужний тепловізор у якості прицілу і дані радара ближнього краю, подібні снайперські розрахунки ЗСУ можуть з дистанції двох кілометрів закошмарити будь-який спостережний пункт або вогневу точку підрозділів Народної міліції Донбасу", - поскаржився окупант.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення