Відкриття великих ТРЦ у Києві: як вони будуть працювати

 СЕГОДНЯ

ТРЦ у Києві почали готуватися до відкриття після карантину. Зараз усі ТРЦ мають провести дезінфекцію приміщень і зон, де зазвичай збирається багато людей. Також скрізь розклеюється інформація, яка нагадуватиме відвідувачам про дотримання соціальної дистанції. При цьому глава Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан розповів, що остаточне рішення щодо київських ТРЦ буде прийматися в 28 травня.

За його словами, відкриття великих ТРЦ повністю залежить від кількості захворілих COVID-19 у Києві. Якщо кількість хворих буде йти на спад, то торгові центри можуть відкрити вже 1 червня. При цьому будуть діяти певні обмеження.

В ТРЦ встановлять ранковий контроль за персоналом. Працівникам будуть вимірювати температуру. Також дуже важливо, щоб в ТРЦ не потрапляли хворі люди, тому відвідувачам також будуть вимірювати температуру і стежити за їх станом.

Крім того, в торгово-розважальних центрах кожні три години повинна проводитися масштабна дезінфекція приміщень, а також повинні бути встановлені урни для використаних масок.

У Київській міській державній адміністрації підтвердили, що столичні ТРЦ готові до відкриття.

Нагадаємо, станом на 27 травня в Україні 21 905 осіб заразилися COVID-19. За добу захворіли 321 українець.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення