Відлюдник і брехун: що відомо про підозрюваного у вбивстві Даші Лук'яненко

 Обозреватель

22-річний Микола, житель села Іванівка Одеської області, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко, буквально "жив у телефоні", був відлюдником, а слідчим розповів, що в момент вбивства грав на комп'ютері.

Його батьки – підприємці, торгують на місцевому ринку поряд із точкою мами Даші, пише "Крапка". Причому мама хлопця брала активну участь у пошуках. Була однією із головних активісток, які шукали Дашу. Батьки до останнього не вірили, що їхній син міг убити.

Крім того, в їхньому будинку ще до виявлення тіла проводили декілька обшуків, вони не перешкоджали. Батьки стверджували, що в той час, коли зникла Даша, їхній син приймав душ, а потім грав у комп'ютерні ігри й дивився фільм у навушниках.

Місцеві жителі розповіли, що хлопець і справді захоплювався комп'ютером, жив як відлюдник, фактично не виходив із дому. У день зникнення Даші він допомагав батькам на ринку. Також він іноді допомагав як вантажник батькам Даші. Але на дівчинку, якщо вони випадково зустрічалися, не звертав ніякої уваги.

"Більше цікавився своїм телефоном", – кажуть люди.

Характерно, що хлопець добровільно пройшов перевірку на детекторі брехні, але провалив її. Втім, мама хлопця це пояснювала тим, що син довгий час перебував у депресії.

На вигляд він звичайний хлопець, середнього зросту і статури. Декілька років ніде не працював. Остання робота – сезонна.

Ніхто в Іванівці до останнього не міг повірити в такий поворот. Батьки Миколи водночас поскаржилися, що поліцейські цілодобово перебували біля їхнього будинку. Найімовірніше, це робилося, щоб не дати переховати тіло.

Убита Даша Лук'яненко  Прес-служба Нацполіції України

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення