Відмовилася від пропозиції провести додому: в Києві чоловік з ножем напав на дівчину

У Києві молода дівчина стала жертвою нападу через відмову від пропозиції провести її додому. Подробиці моторошного інциденту розповіли в столичній поліції.

За даними копів, все відбулося на бульварі Кольцова. Постраждала розповіла, що тоді вона поверталася додому. Раптово до неї підбіг незнайомий чоловік і запропонував провести її додому. Дівчина відмовила незнайомцю, а той у відповідь дістав з кишені ніж і кілька разів ударив ним в груди і живіт постраждалої.

У підсумку – 26-річна дівчина з проникаючими ножовими пораненнями грудної клітини та живота потрапила в лікарню. Чоловіка, який напав на неї, вже затримали.

"Відпрацьовуючи зібрану інформацію оперативні співробітники Святошинського управління поліції встановили місцезнаходження нападника і затримали його. Ним виявився раніше не судимий місцевий житель 1972 року народження. Слідчі відкрили кримінальне провадження і повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", – розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов.

Тепер чоловікові загрожує до восьми років за ґратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення