Відмовлялася вечеряти: на Сумщині батько до смерті побив чотирирічну доньку

У Сумській області чоловік до смерті побив свою чотирирічну доньку через те, що дівчинка відмовилася вечеряти. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

"У Сумській області 28-річний батько побив свою 4-річну доньку за те, що вона відмовилася вечеряти. Коли дівчинці стало зле, її поклали в ліжко. А через деякий час дитина померла. Їй вчасно не була надана допомога", – йдеться в повідомленні.

Інцидент стався вчора близько 22:00. Медики, які прибули за викликом, побачили на дивані малолітню дівчинку без ознак життя. Спочатку батьки стверджували, що дитину ніхто не бив.

"У нас виникли певні підозри щодо щирості в своїх свідченнях, як матері так і батька померлої. Поліцейські почали надавати питання як однійтак і іншому, і через годину вони зізналися. Розповіли, що незадовго до смерті дитину побили. Привід, з якого побили, шокує. Били, бо дівчинка відмовилася їсти картоплю з хлібом. Це дуже розлютило батька, і він кілька разів ударив її по голові, спочатку пластиковою пляшкою з водою, а потім і рукою. Мати також доклала свою руку до "виховання". А далі, дитини дійсно поклали спати, і пішли у справах", – розповідає Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділу поліції.

За словами експертів, які оглядали дівчинку, дівчинка померла, бо захлинулася блювотними масами. Ймовірно всього їй було зле, а поруч не було нікого, хто б вчасно надав допомогу.

Крім померлої дитини, в родині є ще двоє дітей: дівчинка і хлопчик. Свого часу всі діти з вирішення соціальних служб були передані в інтернат, бо умови, в яких вони росли, були визнані як незадовільні. І тільки в травні цього року двох дівчаток батькам на деякий час дозволили взяти додому.

"За даним фактом в поліції почали кримінальне провадження за ст.121 ч.1 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" та ч.3 ст. 135 "Залишення в небезпеці". Голові родини оголошено про підозру і він зараз перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі ", – відзначили в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення