Відома російська співачка госпіталізована з підозрою на коронавірус (фото)

Відома російська співачка і актриса Олена Князєва була терміново госпіталізована в Таїланді з підозрою на новий смертельний вірус – коронавірус.

За словами самої артистки, захворіла Олена раптово і їй досить швидко стало зле, різко підскочила температура. Тому зірка негайно була госпіталізована в інфекційне відділення найближчої лікарні Таїланду.

"Я виступала на приватному заході на острові Самуї з приводу святкування китайського Нового року... Прямо під час виступу мені стало погано. Я відпрацювала свій блок, і мене під руки повели в гримерку. Оскільки мені треба було ще їхати назад додому, на сусідній острів, то я випила жарознижувальний, противірусний, анальгетик – все відразу. Мені на час полегшало, але коли я дісталася до будинку, стало ще гірше. По страховці я викликала "швидку", мене відразу забрали в госпіталь, де прямо в Emergency room взяли кров, виміряли температуру і забрали в інфекційне відділення. Поставили величезну крапельницю, так як у мене було сильне зневоднення і температура 38,2. Добу я пролежала під крапельницями до моменту, коли аналізи були готові", – розповіла Олена виданню WomanHit.ru.

Після обстеження медики так і не підтвердили найгірші підозри про те, що у Олени коронавірус.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Артистку и автор песен Елену Князеву @belkarussia госпитализировали вчера ночью из ее собственного дома на острове Ко Панган ( Тайланд ). Медики подозревают заражение коронавирусем. Елена сейчас находится под наблюдением специалистов в госпитале Бангкока. А вы бы сейчас полетели в Азию на отдых ? . . . . . . . . #polishgirl #poland #humor #girl #ukrainegirl #instagirl #instagood #me #polishboy #photooftheday #selfie #l4l #polskadziewczyna #makeup #polska #smile #photography #happy #followme #chinavirusnews #new #news #photo #virus #instaphoto #news24 #warsaw #koronavirus #instagram #china

Публикация от NEWS 24h | CHINA | KORONAVIRUS (@koronavirus_news24h)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення