Відомий російський репер загинув під час пожежі у власній квартирі

Учасник російського реп-гурту Bad Balance, 43-річний репер Роман Алексєєв (Купер), загинув під час пожежі у власній квартирі в Санкт-Петербурзі. Про це повідомив на своїй сторінці в Instagram засновник гурту Влад Валов, більш відомий як Майстер Шеff.

Повідомляється, що пожежа сталася 23 травня. Разом із артистом загинула і його мама Людмила. 25 травня відбудеться судмедекспертиза. За словами Валова, він не залишає надії, що "Купер все ще живий".

"Купера більше немає... Купер – учасник гурту Bad Balance, колишній учасник DA 108, сольний реп-артист, голос пітерського андеґраунду. За плечима Купера сольний альбом "Йя", створення свого унікального реп-стилю й участь у безсмертному хіті "Пітер, я твій", – написав Валов.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Купера больше нет... Купер — участник группы Bad Balance, бывший участник DA 108, сольный рэп артист, самый техничный рэп исполнитель и голос питерского андеграунда. За плечами Купера сольный альбом «ЙЯ», создание своего уникального рэп стиля и участие в бессмертном хите «Питер — Я Твой». 23 мая Купер (Роман Алексеев) сгорел на пожаре в Выборгском районе Петербурга. Вместе с ним погибла его мать Людмила. 25 мая состоится судмедэкспертиза. Мы не оставляем надежды, что Купер все еще жив... #купер #романалексеев #badbalance #badb #badballiance #100pro

Публикация от ШЕFF / Влад Валов (@sheff_badb)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення