Відомий журналіст: Україну буде лихоманити під вибухи гранат в сусідській квартирі

Офіційні дані Національної поліції про те, що за 2017 рік в Україні сталося лише 1551 вбивство, є брехнею. Про це на своїй сторінці у Facebook пише ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній.

"Нацполіція стверджує, що в 2002 році було зафіксовано 4296 умисних вбивств. А в 2017 році - 1551. Це в той час, коли країну заповнила зброя з фронту, коли МВС пройшло люстрацію і бандити на перехідному етапі знахабніли, коли різко скоротилася кількість робочих місць і обвалився рівень життя. Якщо говорити про 2002, то я пам'ятаю, що щоночі штабом МВС проводилися перевірки на предмет приховування злочинів. Пам'ятаю, виїхали в Подільський район і, представившись пенсіонером, по телефону повідомили, що виявили пропажу гаманця. Засікали час і оцінювали якість реагування... Начальник Київського главку постійно влаштовував рознос за такими фактами. У випадку умисного приховування злочинів порушувалися кримінальні справи", - розповідає Стогній.

Журналіст констатує, що нормальні керівники правоохоронних відомств, дивлячись на триразове падіння кількості вбивств в минулому році по відношенню до благополучного 2002 року, провели б детальний аналіз і, можливо, розслідування.

"Адже на обличчя нахабний обман! Але ні... Керівництво Нацполіціі робить висновок, що вони молодці і на вулицях наших міст стало значно (в рази!) спокійніше, ніж на початку двотисячних, - констатує Стогній і додає, що бідну країну ще буде лихоманити. - І, напевно, ніхто не здивується, якщо в рік виборів ми всі раптом дізнаємося, що злочинність переможена повністю і злочинів більше немає. Під автоматний тріск за вікном і вибухи гранат в сусідській квартирі".

Журналіст також підкреслює, що в результаті певної дії обов'язково настануть певні наслідки, тому не можна плутати причину із наслідком.

"Весь народ перебуває в заручниках у купки правителів, які або навмисне прикидаються недоумкуватими, або такими і справді є", - резюмує журналіст.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення