Відомого автоексперта по-звірячому вбили на Полтавщині

 Канал 24

Під Кременчуком знайшли вбитим у своїй машині автомобільного експерта Петра Миргородського.

Місцеве видання "Кременчуцька газета" повідомляє про це з посиланням на свої джерела у правоохоронних органах.

За їхніми даними, труп чоловіка знайшли в автомобілі автоексперта біля будинку, який дістався йому у спадок. Переломи ніг, рани голови та інші травми свідчать про катування перед смертю.

"Його родині зателефонували і сказали, що чоловікові погано і щоб викликали "швидку". Медики тільки констатували смерть", — розповіло джерело в міліції.

"Швидше за все, нападники перестаралися. Вони жорстоко катували його, але вбивати не хотіли. Ноги перебили і щось вимагали. Пневмоторакс вказує на те, що його сильно били і зламали ребра, які увійшли в легені... Однак вийшло по-іншому", — прокоментувало ще одне джерело.

Водночас у прес-службі МВС Полтавської області офіційно заявили, що в одному з сіл в машині знайшли тіло невідомого чоловіка з численними гематомами на обличчі.

"При виїзді на місце події правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 69–річний мешканець Кременчука", — йдеться у повідомленні.

Петро Миргородський давно займався професійною експертною оцінкою автомобілів. Він одним з перших відкрив підприємство з оцінки автомобілів у будівлі навпроти міськуправління ДАІ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення