Відомого футболіста затримали з підробленими документами

 ТАСС

Відомий футболіст і тренер Дієго Марадона був затриманий в аеропорту Буенос-Айреса. Про це повідомляє аргентинське видання Clarin.

У Марадони було виявлено підроблений паспорт і авіаквитки, коли він намагався сісти на рейс в Дубай зі своєю коханою Росіо Оліфою. Аргентинцеві не дозволили покинути країну. 55-річний Марадона заявив, що ці дії є відповіддю на його політичну позицію.

Марадона є чемпіоном світу 1986 року. Більшу частину своєї кар'єри провів в італійському клубі "Наполі", у складі якого став чемпіоном Італії, володарем Кубка і Суперкубка країни, володарем Кубка УЄФА.

Життя відомого футболіста повне спокус, – і не можна сказати, щоб Марадона їм не піддавався. Наприклад, на Кубі у нього стався бурхливий роман з мадмуазелью, яка цілком годилася йому в дочки. Про інтрижку стало широко відомо, але аргентинець як ні в чому не бувало повернувся до дружини і якимось чином зміг добитися прощення.

Що ж стосується наркотиків, то Марадону двічі дискваліфікували після допінг проб: в одному випадку знайшли сліди вживання кокаїну, у другому – відразу п'ять(!) заборонених наркотичних речовин.

Довершують портрет аргентинського баламута його ліві погляди – він не приховує, що симпатизує президенту Венесуели Уго Чавесу (нині покійному) і кубинському режиму в цілому. В честь своїх політичних уподобань, він навіть зробив на тілі два татуювання – з Че Геварою і самим Кастро.

Перелік витівок великого аргентинського нападника без епізоду з розстрілом журналістів буде дуже неповним. Папараці, які чергували біля будинку зірки, вивели Марадону з себе – і той не зміг відмовити собі в задоволенні постріляти в них з пневматичної рушниці.

В результаті четверо журналістів були легко поранені, а футболіста засудили до 2 років і 10 місяців умовно. Втім, йому дозволили виїжджати з країни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення