Відпочивали в альтанках біля озера: після сильного побиття у лікарні помер киянин

У Києві поліцейські затримали чоловіка за смертельне побиття місцевого мешканця. Повідомлення про госпіталізацію з вулиці Райдужної 47-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями надійшло до поліції від лікарів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці встановили, що в дерев’яних альтанках біля озера відпочивали дві компанії. Через деякий час між відпочиваючими виникла сварка, у ході якої один із чоловіків штовхнув іншого на землю та декілька разів вдарив. Постраждалого із травмами голови та ушкодженнями внутрішніх органів доставили до медичного закладу для надання допомоги. Проте наступного дня від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер", - йдеться у повідомленні.

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники поліції розшукали зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що затриманий – житель столиці, 1998 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

На даний час фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, та судом обрано запобіжних захід – домашній арешт. За скоєне правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення